Την Τετάρτη 13 Μαρτίου τα τμήματα της Τρίτης Τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν την 1η ΕΠΑΣ και 1η Πειραματική ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης για να συμμετέχουν στην εκδήλωση της Σχολής με θέμα « Ανοιχτή Ημέρα στο Σχολείο».
Η επίσκεψη εντάσσεται στις δράσεις με στόχο την ενημέρωση των μαθητών για τους δρόμους – κατευθύνσεις μετά το Γυμνάσιο αλλά και στο μάθημα Εργαστήριο Δεξιοτήτων, ειδικότερα στην ενότητα που αφορά στον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους καθηγητές ενημερώθηκαν από το Διευθυντή της ΕΠΑΣ για τη λειτουργία, το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής και τις δυνατότητες που παρέχει το πτυχίο της. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία λύθηκαν όλες οι απορίες των μαθητών μας. Τέλος ξεναγήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια συγκεντρώνοντας πληροφορίες από τους αρμόδιους καθηγητές σχετικά με τις ειδικότητες που προσφέρονται.
Ευχαριστούμε το Κ. Ιωαννίδη Θεόδωρο, Διευθυντή της Σχολής και τους υπόλοιπους καθηγητές για τη φιλοξενία και την πολύπλευρη ενημέρωση που πραγματοποίησαν για τους μαθητές μας.




